Uudised

SOG NOAD JA MULTITÖÖRIISTAD

SOG on juhtiv U.S. tootja, mille noad ja tööriistad omavad laialdast kasutust jahimeeste, matkajate,  outdoor  entusiastide seas, samuti  ka militaar ja seaduskaitse valdkonnas.

SOG noad istuvad ideaalselt kätte ja kohe on tunda, et tegemist on korraliku tööriistaga. Loogiline, kui teada SOG nugade loomislugu. Vietnami sõja ajal,  salajastel missioonidel kasutasid SOG (Studies and Observations Group) liikmed erilist võitlusnuga. 1986. aastal, disainer Spencer Frazer kasutas seda nuga oma SOG Bowie loomiseks Nuga oli väga edukas ja  nii sai alguse SOG erinugade edulugu. Sellest ajast alates on SOG väga laia valikuga eri,  jahi ja taktikaliste nugade valmistaja.

SOG Speciality Knives kasutab põnevaid disainilahendusi, mis on lihtsad, kuid siiski ka keerulised, mistõttu aegumatud oma esteetika ja tootelahendusega.

SOG multitööriistad on olnud Ameerika standard multitööriistadele juba aastakümneid. Enamik mudeleid on valmistatud täielikult USA’s.

SOG valikus on ka  matkakirved, taktikalised tomahoogid, nn. ellujäämistooted. Kvaliteet on väga hea ja valik fantastiline ning hinnakujundus mõistlik.

Kõik see hea kraam nüüd saadaval Jahipauna kauplustes!

E-pood täieneb igapäevaselt uute toodete osas.