Uudised

MERKEL GEAR

Mõned aastad tagasi sündis tuntud-teatud, 120 aastat tegutsenud jahirelvade tootjal Merkel Jagd- und Sportwaffen idee pakkuda jahimeestele lisaks jahirõivaid, mis vastavad ülikõrgetele kvaliteedinõuetele.

Merkel Gear tooted on põhjalikult testitud erinevates kliimatingimustes, tootearendustel on kaasatud jahimehi, välitöö- ja taktikalisi eksperte, tulemuseks on rõivad, mida saab kasutada 365 päeva aastas sõltumata külmast, kuumast, vihmast, lumest, rõivad taluvad temperatuurikõikumisi kuni 100°C.

Muljetavaldav funktsionaalsus, vastupidavus, võimalus kasutada üht riideeset 100% suvel või talvel, mägedes või madalikel,  kõrbes või Ida-Siberis - võtmesõnaks on Merkel Gear.

Kvaliteet

Kõik materjalid, mida toodetes kasutatakse, läbivad vastupidavustestid. Toodete prototüüpide vastavust ja vastupidavust vältingimustele on põhjalikult testitud.

Mitmekülgsus

Toodete pikaajaline kestvus, pikaelisus,  aastaringseks kasutamiseks, vahet pole, kas on tegemist aktiivse või passiivse jahimehega. Tooted on kasutamiseks kogu jahiaasta jooksul, sõltumata kus ja kuidas jahti peetakse.

Suutlikus

Naturaalsete materjalide (merino vill) ja 37,5-laminaatide kombinatsioon kui kõige kaasaegsem tehnoloogia, millega võrdluses muu tehnoloogia tundub vanana. Selle kombinatsiooni suutlikus, eriti jahipidamise vajaduste osas, on innovatsioon, mis on veel suhteliselt tundmatu. Loodame, et jahikogukonnas hakkab toimuma järgmine: eemale halvasti kohandatud "kõik-ühes kompromissid” , täiusliku mitmekihilise põhimõtte suunas.

Pikaealisus

Kui vähegi võimalik siis Merkel Gear valmistatakse vastavuses “Work-Wear” standarditele, mis kahjuks jahivarustuse alal on unikaalne, just kõrgete tootmiskulude tõttu. Olulised õmblused on kahekordsed, kui mitte kolmekordsed. Kasutatav niit on nn “heavy-duty-yarn”, trukid ja tõmblukud on väga kõrge kvaliteediga nagu YKK.